photo © Hasa Architects photo © Hasa Architects photo © Hasa Architects photo © Hasa Architects photo © Hasa Architects photo © Hasa Architects photo © Hasa Architects photo © Hasa Architects

EMMANUEL ROAD

The spaces at Emmanuel Road where designed around the notion of clerestory lighting. The shifts in height allow for shafts of light to penetrate the living spaces; while generously proportioned openings frame the garden beyond, bringing the richness of the garden inside. The lowered dining area allows for a more immediate connection to the garden.

A subtleness in material selection has allowed for a considered yet varied texture to the existing building. A handmade brick both blends nicely while reassuring us that it is a contemporary structure; with a pleasant configuration of living spaces.

Location: Balham, London
Status: Completed
Budget: Private